DET ÄR INTE LÄTT ATT VARA UPPFÖDARE IBLAND

DSC_0050

Valpningen började imorse kl 06:00. Essi böka och stöka, hon hade fina krystvärkar, men sen händedet ingenting, efter 2 timmar så såg jag att det va en valp som va på väg ut och den hade benen framme och såg väldigt torr ut, jag förstod då att den var död..

Mot Sundsvall till djursjukhuset efter att jag pratat med dom, för jag fick inte loss valpen , den satt verkligen fast. När vi kommit halvvägs så lossnade valpen äntligen, den va bortom all räddning, jag ringde djursjukhuset och dom tyckte jag kunde åka hem och avvakta. Det bara var en valp denna gången. Essi är pigg och äter, dricker bra så det är ingen fara med henne. ❤

Jag är jätte ledsen, men det är bara att komma igen med nya tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s