Hundens Vecka 2021

Mycket trevlig vecka på hundklubben, allt från kursande till att hålla kurs, hålla prova på spår och själv gå på prova på nosework,. Lydnadstävling( startklass) vilket jag denna gången igen tävlade Saga och Aura, och förra gången blev ju båda ej godkänd, första tävlingen.. så denna gång så blev det iallafall uppflytt för Saga och Godkänd med Aura så jag är riktigt nöjd 😀 Sen så var det tipspromenad , invigning av klubbens nya fina altan och sedan 35 års firande av klubben i Ragunda , riktigt trevlig kväll. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s