2 reaktioner på ”H -kullen är född

 1. Claudia Söderlind skriver:

  Hej på er!
  Grattis till kullarna.
  Jag träffade en vit herdehund förra året som jag blev helt förälskad i. Har inte vetat vad det har varit för ras förrän jag såg denna. Där var hon! Jag skulle väldigt gärna prata om rasen och beskriva vem jag är och skriva upp mig på en lista om ni har en sådan?
  Jag är uppvuxen med katter och st Bernard och är mycket van vid hund.

  Vänliga hälsningar,
  Claudia Söderlind

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s