TREVLIGT NATIONALFIRANDE

Det va ju tävling på vår klubb för hela slanten, alla klasserna 🙂 nu blev aldrig starklass 2 för en avbokade, men det va riktigt nervigt att se Klass 3, jag tror alla i publiken höll andan på platssittningen,. puh.. de va svettigt, fantastiskt duktiga ekipage alla.

För oss gick det ju som vanligt inte så bra LOL .. Saga som jag tyckte gick riktigt bra blev inte godkänd, och Aura som mest flamsar runt blev godkänd 😀 ..// kan ju bara skylla på valphormoner för att ha nåt att skylla på 😛 , det har ju såklart inte blivit så mycket träning heller, men vi hade ju roligt såklart även fast man blev lite ledsen för resultatet, men sånt är livet.. man ska inte ge upp ,, så jag har anmält damerna till höstens tävlingar på klubben 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s