Snömarkens Daenerys Targaryen

Livet vill sig inte alltid som jag vill
Vila i frid nu fina Leia 20200123-20210109
Våran drakdrottning

Den Östeuropeiska Schäfern (Vostochno Evropeiskaya Ovcharka) blev jag nyfiken på när jag såg att det börjat komma in i Sverige, min mamma har som barn vuxit upp med den, min mormor är från Ryssland och hennes far födde upp rasen.

Jag var en av de drivande för att få in rasen i SKK. En trevlig hund att arbeta med. Förkortningen så kallas rasen VEO.

Jag köpte min första VEO 2015, SWEO Anja ( Essi) och arbetet började med att få rasen inregistrerad i SKK vilket skedde med Mönstring av rasen in till SKK 2 Juni 2018-, 13 stycken individer kom in den dagen.

Jag hade stora förhoppningar , men det visade sig inte vara det lättaste rasen att avla på., Det blev ingen lätt resa för mig , och eftersom rasen är så liten i Sverige så väljer jag nu att sluta med Veo och önskar all lycka till de Kennlar som startat i vårat land.

Jag minns alla det fina stunder som vi fick Leia ❤ och massor med kärlek till din fodervärd ❤


LEIA

Leia 10 Veckor
Leia

Leias föräldrar