Snömarkens Daenerys Targaryen

Livet vill sig inte alltid som jag vill
Vila i frid nu fina Leia 20200123-20210109
Våran drakdrottning

Den Östeuropeiska Schäfern (Vostochno Evropeiskaya Ovcharka) blev jag nyfiken på när jag såg att det börjat komma in i Sverige, min mamma har som barn vuxit upp med den, min mormor är från Ryssland och hennes far födde upp rasen.

Jag var en av de drivande för att få in rasen i SKK. En trevlig hund att arbeta med. Förkortningen så kallas rasen VEO.

Jag köpte min första VEO 2015, SWEO Anja ( Essi) och arbetet började med att få rasen inregistrerad i SKK vilket skedde med Mönstring av rasen in till SKK 2 Juni 2018-, 13 stycken individer kom in den dagen.

Jag hade stora förhoppningar , men det va verkligen svårt för mig, parningsresor till Finland och min Essi gick tom, hem och provade här med en jättefin kille, och Essi va dräktig , En valp blev det som tyvärr va dödfödd. Efter det så fick hon flytta till min bror i Finland ett tag och där fick hon sen bo hos en annan uppfödare ett tag, och tillslut blev Essi dräktig igen , Hurra ! och 20200123 såg hon dagen ljus, levande, våran Leia som va hoppet för min VEO ras ❤ en enda valp igen i kullen, det va en tik och hon levde , Hon växte upp och blev jättefin, sen kom nästa smäll, Demodex, hältor, klåda.. väldigt jobbigt var det för henne, så vi valde att hon fick somna in. ❤ Tung dag..

Avel är inte lätt , jag har drabbats av mycket förluster i min kennel, man får sörja ett tag, för det gör så himla ont, men sen är det bara att komma igen.. Jag älskar det jag håller på med och att ha en egen kennel har alltid varit min dröm.

Jag minns alla det fina stunder som vi fick Leia ❤ och massor med kärlek till din fodervärd ❤


Jag har med detta nu beslutat att min avel med VEO slutar här.


LEIA

Leia 10 Veckor
Leia

Leias föräldrar