Jag är född  i Borås, uppvuxen i Södertälje och hamnade i vackra Jämtland, där jag bor på en liten gård med man, mina barn och hundar.

Jag jobbar som Platschef på en fiskodling i området och trivs väldigt bra med mitt jobb. Mina intressen är hundarna såklart, sen finns det såklar massa annat som är kul, ut och vinterfiska, lyssna på musik eller titta på nån härlig film , livet är fullt med roligheter :D

Sen sitter jag i styrelsen på RagundaBHK och jag är aktiv i det mesta som hittas på där, mycket olika event är jag med i och planerar. Mina grenar som jag fastnat för är spår, sök , lydnad, specialsök röd kong.

Sen gillar jag ju vintern mest, och då är det skidåkning med hundarna .

Vid leverans kommer valparna vara

-Minst 8 veckor gamla

-Registrerade i SKK

-Chip -märkta

-Avmaskade minst 3 ggr

-Vaccinerade

-Dolda fel försäkrade- 3 år i Agria

-Valppaket med mat och annat Smått & Gott

Om du är intresserad av valp från mig så vill  jag att du:


  • HD/ED kollar hunden vid ca 12- 18 månaders ålder
  • Mentalbeskriver hunden vid ca 18 månaders ålder
  • Informerar och har en dialog med mig vid eventuell sjukdom eller problem med hunden
  • I första hand kontaktar mig vid eventuell ånger/återköp
  • Jag ser gärna att du tävlar med din hund, men jag har inget krav att du måste göra det, Men jag  önskar att du är insatt i hur rasen fungerar och att du efter hundens behov erbjuder den aktivering och ett meningsfullt liv.


Målet med min avel är en frisk medelaktiv, balanserad hund som är förig och lättjobbad utan stress. En hund med en sund exteriör som passar till sport, tävling eller den aktiva familjen.

Jag erbjuder också livslång support och stöd.

Jag har  en Facebookgrupp för mina valpköpare

Alla mina valpar är uppfödda i hemma miljö, och Jag lägger stort fokus på socialisering och utveckling av mina valpar, för att ge dem den bästa start i livet de kan få.