Om

Välkommen till Snömarkens Kennel

tilll hemsid

Jag som har kenneln heter Johanna och är uppvuxen med Schäfer och jag har kommit att älska den rasen väldigt djupt.  Jag bor på en gård i Jämtland med man, tre barn och tre hundar. Jag har mina rötter i Finland och mina föräldrar kom till Sverige under 70 talet.

Jag är född  i Borås, uppvuxen i Södertälje och hamnade i vackra Jämtland, vilket jag är väldigt tacksam för. Jag jobbar som Platschef på en fiskodling i området och trivs väldigt bra med mitt jobb. Mina intressen är hundarna såklart 😉  men jag gillar även fiske, musik, dans, film, skytte och hästar.

Jag sitter i styrelsen på Ragunda brukshundsklubb och jag är aktiv i det mesta som hittas på där. Jag kör det mesta med mina hundar, de flesta grenar är roliga 🙂  Tävlandet är dock  inte mitt största intresse utan det är aveln ❤

Nu har jag även den Östeuropeiska Schäfern (Vostochno Evropeiskaya Ovcharka) min mamma har som barn vuxit upp med den, min mormor är från Ryssland och hennes far födde upp rasen. Väldigt trevlig ras som fungerar precis som den Tyska Schäfern.

Sen har jag även skaffat mig Vit herdehund, en väldigt trevlig ras som jag haft i yngre dar.

kennlbilden

Målet

Målet med min avel är en frisk medelaktiv, balanserad hund som är förig och lättjobbad utan stress. En hund med en sund exteriör som passar till sport, tävling eller den aktiva familjen.


Om du är intresserad av valp från mig så önskar jag att du:

  • HD/ED kollar hunden vid ca 18 månaders ålder
  • Mentalbeskriver hunden vid ca 18 månaders ålder
  • Informerar och har en dialog med mig vid eventuell sjukdom eller problem med hunden
  • I första hand kontaktar mig vid eventuell ånger/återköp
  • Jag har inget krav att du som valpköpare måste tävla med din hund, Men jag  önskar att du är insatt i hur rasen fungerar och att du efter hundens behov erbjuder den aktivering och ett meningsfullt liv.

 

Hälsoprogram HD ED

Mentalbeskrivning hund


-Jag erbjuder också livslångt support och stöd.

Alla mina valpar är uppfödda i hemma miljö. Jag lägger stort fokus på socialisering och utveckling av mina valpar, för att ge dem den bästa start i livet de kan få.


startt

Vid leverans kommer valparna vara

-Minst 8 veckor gamla

-Registrerade i SKK

-Chip -märkta

-Avmaskade minst 3 ggr

-Vaccinerade

-Dolda fel försäkrade- 3 år i Agria

Medföljer även ett valppaket med mat och annat Smått & Gott

ggggg