Om

Välkommen till Snömarkens Kennel

Uppfödning av

Jag som har kenneln heter Johanna och är uppvuxen med Schäfer och jag har kommit att älska den rasen väldigt djupt, mycket trevlig hund att ha och att arbeta med.  Vitherdehund har jag haft i unga dar och det är en riktigt trevlig hund, pigg och glad som älskar att jobba med dig, kan bli väldigt förarbunden så det är viktigt med socialiseringen.

Shetland Sheepdog den nyaste rasen i familjen, en riktigt trevlig ras som älskar att arbeta med dig, pigg trevlig glad och framåt.Jag är född  i Borås, uppvuxen i Södertälje och hamnade i vackra Jämtland, där jag bor på en liten gård med man, mina barn och hundar. Jag jobbar som Platschef på en fiskodling i området och trivs väldigt bra med mitt jobb. Mina intressen är hundarna såklart,  men jag gillar även fiske, musik, dans, film, skytte och hästar.

Jag sitter i styrelsen på Ragunda brukshundsklubb och jag är aktiv i det mesta som hittas på där. Patrull, brukset ,lydnad och specialsök har jag fastnat för.


Målet

Målet med min avel är en frisk medelaktiv, balanserad hund som är förig och lättjobbad utan stress. En hund med en sund exteriör som passar till sport, tävling eller den aktiva familjen.


Om du är intresserad av valp från mig så önskar jag att du:

  • HD/ED kollar hunden vid ca 12- 18 månaders ålder
  • Mentalbeskriver hunden vid ca 18 månaders ålder
  • Informerar och har en dialog med mig vid eventuell sjukdom eller problem med hunden
  • I första hand kontaktar mig vid eventuell ånger/återköp
  • Jag har inget krav att du som valpköpare måste tävla med din hund, Men jag  önskar att du är insatt i hur rasen fungerar och att du efter hundens behov erbjuder den aktivering och ett meningsfullt liv.

 Hälsoprogram HD ED

Mentalbeskrivning hund

Vi strävar alltid efter ett HD och ED index över 100, men när vi har med importer att göra så blir siffran lite missvisande, inte förräns vi har fått upp våran egen kennel i antal i Sverige som vi kommer få korrekta siffror.

-i SKK så får man idag avla på A, B och C höft och rekommendationen är Index på över 100

Statistiken hittills har sett bra ut i mina kullar, och jag hoppas att ni valpköpare fortsätter att röngta era hundar.


-Jag erbjuder också livslångt support och stöd.

-Jag har även en Facebookgrupp för mina valpköpare 🙂

Alla mina valpar är uppfödda i hemma miljö. Jag lägger stort fokus på socialisering och utveckling av mina valpar, för att ge dem den bästa start i livet de kan få.


startt

Vid leverans kommer valparna vara

-Minst 8 veckor gamla

-Registrerade i SKK

-Chip -märkta

-Avmaskade minst 3 ggr

-Vaccinerade

-Dolda fel försäkrade- 3 år i Agria

Medföljer även ett valppaket med mat och annat Smått & Gott

ggggg

Murphy & Helmi